Performanță managerială minimă, salarii maxime pentru cuplul Moraru-Mihai Larisa.

ISU Ialomița informează că toate drumurile județene sunt închise. Măsura a fost dispusă ca urmare a codului portocaliu de polei. Singurul drum județean pe care se circulă este DJ 212 Țăndărei-Fetești.

Situația fără precedent este consecința faptului că președintele CJI Victor Moraru n-a fost în stare să încheie contracte pentru deszăpezire. Două treimi din drumurile județene nu sunt acoperite de contracte, iar firma CJ , Drumuri și Poduri SA, nu are capacitatea de a interveni eficient. Despre situația fără precedent realitateadeialomița.net a scris încă din noiembrie 2018, aici.

Circulația este deschisă pe drumurile naționale, informează ISU. Singura restricție de circulație este instituită pe DN 2C Slobozia-Tovărășia, unde este interzisă circulația mașinilor cu masa mai mare de 7,5 tone.

Situația este mai gravă în ceea ce privește alimentarea localităților cu energie electrică. Potrivit informațiilor furnizate de ISU în 22 de localități, inclusiv municipiul Urziceni, alimentarea cu energie este întreruptă. Localitățile afectate sunt: Urziceni, Fierbinți, Adâncata, Rădulesti, Maia, Armășești, Bărbulești Jilavele, Dridu, Movilița, Coșereni, Hagiești, Drăgoești, Borănești, Bărcănești, Manasia, Ion Roata, Gârbovi, Valea Măcrișului, Roșiori, Grindu și Axintele.

Articolul precedentMIDAS – 25 de ani de inovație în industrie
Articolul următorCirca 35.000 de consumatori din 30 de localități, fără energie electrică