Unul dintre semafoarele montate de echipele DRDP Constanța pe DN 2C între Amara și Grivița a fost furat.

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța face un apel la ialomițenii din zona Amara – Grivița să nu mai fure elementele de siguranță montate pe un sector de drum aflat în reabilitare.

Drumarii sunt furați mai repede decât asfaltează șoseaua dintre Amara și Grivița. Au dispărut, pe rând, balizele de semnalizare, bateria unui semafor și apoi semaforul cu totul. În ritmul acesta ar putea urma chiar și un utilaj lăsat neasigurat peste noapte!

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Constanța le-a dat de lucru polițiștilor în ultimele zile. Echipele de drumari din subordine reabilitează o porțiune de pe drumul național 2C, între localitățile Amara și Grivița, șosea calamitată.

Lucrările începute în luna august după ani de zile în care drumarii au lăsat în uitare șoseaua plină de cratere adânci au fost delimitate cu balize de semnalizare care despărțeau porțiunile cu piatră de cele recent asfaltate.

Hoții au rărit balizele de semnalizare montate de muncitorii DRDP Constanța pentru delimitarea benzilor de circulație.

La doar câteva zile de la demararea lucrărilor, mare parte dintre balize au fost sustrase în cursul nopții, furtul fiind reclamat la poliție de DRDP Constanța.

Ulterior au fost montate două semafoare pentru circulație alternativă pe jumătate de cale iar săptămâna trecută unul dintre ele a fost lăsat fără baterie, furt reclamat la Poliție.

În fine, nici nu se uscase bine cerneala pe sesizare că angajații DRDP Constanța au ajuns din nou la Poliție, de data aceasta să reclame că unul dintre semafoare a fost furat de pe șosea!

Furturile elementelor de semnalizare rutieră temporară pun în pericol siguranța circulației! Rugăm oamenii să înțeleagă că aceste acțiuni creează dificultăți în desfășurarea lucrărilor și cauzează costuri suplimentare.”, fac un apel cei de la DRDP Constanța.

Rămâne de văzut în ce măsură polițiștii solicitați să descopere hoții îi vor identifica și vor recupera balizele de semnalizare și semaforul sustras.

Articolul precedentJaf pe față. Primăria Slobozia a plătit tarife umflate la cazare pentru excursia consilierilor la Sinaia!
Articolul următorHCM Slobozia, înfrângere onorabilă în deplasare cu CSM București