Președintele României, Klaus Iohanns, a comentat, miercuri, incidentul cu drona americană care s-a ciocnit cu două avioane. Iohannis spune că situația nu trebuie să fie ignorată de autorități.

„Am discutat despre intensificarea cooperării în domeniul securității. Ne vom întâlni la Vilnius pentru a conveni măsuri mai dure privind securitatea din Marea Neagră. Trebuie să cooperăm mai bine pentru menținerea securității la Marea Neagră.

România va continua sprijinul multidimensional, substanțial și complex pe care îl acordă Ucrainei atât timp cât va fi nevoie”, a spus Klaus Iohannis, aflat într-o vizită la Sofia.

Pe 14 martie, două avioane rusești au ciocnit, în acțiunea de doborâre, o dronă americană în spațiul aerian internațional de deasupra Mării Negre, provocând prăbușirea acesteia.

Articolul precedentPremierul Ciucă liniștește apele în PNL și-i pune pe Rareș Bogdan și pe Bogdan Aurescu la muncă: Unul în Parlamentul Europea, celălalt ministru de Externe
Articolul următorReligia, noua disciplină de Bacalaureat? Ce îi cer ministrului Educației cultele religioase din România