Sâmbătă, 29 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Buzău au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Buzău, cu privire la faptul că două femei, pretinzând ca au un handicap, solicită sume de bani persoanelor aflate în parcarea unui agent economic.

Imediat după sesizare, la fața locului s-au deplasat polițiști de ordine publică pentru verificarea aspectelor semnalate şi luarea măsurilor legale ce se impun. Echipajul de poliţie a depistat persoanele în cauză, două fete, în vârstă de 17 și 18 ani, din Ialomița.

Din verificări s-a stabilit că tinerele ar fi pretins că au deficiențe de auz și de vorbire și, cu ajutorul unor pancarte cu înscrisuri, ar fi solicitat trecătorilor sume de bani.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune, iar polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale a bănuitelor.

Articolul precedentCum s-a negociat în culise tunul de miliarde de euro din facturi – documentul trădării naționale, la România Suverană – ora 20.50
Articolul următorSituațiile halucinante se țin lanț în cazul Euroins. Fondul de Garantare a Asiguraților funcționează ca un lichidator!