Doi bărbați de 27 și 31 de ani, bănuiți de comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu, lovirea sau alte violențe, distrugere și furt  au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Ialomița.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, la data de 1 decembrie a.c., în jurul orei 13:00, cele 2 persoane ar fi pătruns  în locuința unui bărbat în vârstă de 34 de ani, din municipiul Fetești, l-ar fi lovit atât pe el cât și pe mama acestuia, de  62 de ani, ar fi distrus obiecte de mobilier din casă și au furat un telefon mobil.

În urma agresiunilor  cele două victime au fost transportate pentru îngrijiri medicale la Spitalul din Fetești.

Agresorii au fost identificați de polițiști și conduși la sediul poliției pentru audieri.

„Cu ocazie efectuării unui control corporal la sediul Poliției Municipiului Fetești, asupra bărbatului de 31 de ani a fost găsit un corp tăietor-înțepător tip briceag, care a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor,” transmite IPJ Ialomița.. 

Față de cele două persoane a fost continuată urmărirea penală pentru săvârșirea infracţiunilor de violarea de domiciliu, lovirea sau alte violențe, distrugerea, furt și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Cei doi au fost reținuți  pentru 24 de ore și  introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Ialomița, iar în cursul zilei de astăzi vor fi prezentați instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Sursa: Realitatea de Ialomita