Polițiști din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, criminalistică, investigaţii criminale, cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale, și 30 de jandarmi, au desfășurat pe 20 august o acțiune pe raza comunei Movilița, în vederea prevenirii infracționalității stradale, riscului rutier precum și respectarea măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Polițiștii au identificat două persoane, care în cursul zilei de ieri ar fi amenințat un bărbat de 46 de ani, proprietarul unui teren agricol din extravilanul localității Roșiori, de unde au furat mai mulți saci cu legume.Cei doi bărbați de 21 și 44 de ani din localitatea Movilița sunt cercetați penal pentru tâlhărie, fiind reținuți și încarcerați în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Ialomița.

Pe parcursul activităților desfășurate pe raza comunei Movilița polițiștii au legitimat 284 de cetățeni și controlate peste 150 de autovehicule, fiind amprentate 24 de persoane. Au fost aplicate 67 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 31.475 de lei, iar ca măsuri complementare au fost reținute 5 permise de conducere și retras 1 certificat de înmatriculare.

Și polițiștii de investigare a criminalității economice au acționat în cadrul raziei pentru prevenirea si combaterea faptelor de evaziune fiscală.

Au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, în valoare de 16.000 lei. Pentru neregulile constatate au fost confiscate peste 3600 de kilograme de legume și fructe, comercializate fără documente de proveniență.

                                                 

 

Articolul precedentVIDEO Purtătorul de cuvânt al PSD, derapaj halucinant. Mesaj obscen de nereprodus al lui Lucian Romașcanu
Articolul următorReținut de polițiști pentru infracțiuni și distrugere