Deputatul Tinel Gheorghe atacă virulent administraţia locală PSD

Deputatul PNL Tinel Gheorghe a tunat şi fulgerat la adresa şefului Consiliului Judeţean Ialomiţa şi primarului municipiului Slobozia.

Parlamentarul PNL, preşedinte al organizaţiei judeţene, atrage atenţia preşedintelui Consiliului Judeţean Ialomiţa şi primarului municipiului Slobozia că trebuie să se oprească din a cheltui aiurea milioane de lei din bugetele instituţiilor pe care le conduc.

Activitatea lui Victor Moraru, şeful PSD al Consiliului Judeţean Ialomiţa, şi a lui Adrian Mocioniu, primarul PSD al municipiului reşedinţă de judeţ, au intrat sub tirul vehement al deputatului PNL Tinel Gheorghe.

Criticaţi în spaţiul public că ar fi girat prin votul dat în Consiliul Judeţean Ialomiţa şi Consiliul Local Slobozia cheltuirea a 8,5 milioane lei pentru o staţie de tratare a apei nepotabile  liberalii ţin să transmită cetăţenilor că potabilizarea apei este vitală pentru consumatori.

„Îl avertizez pe Victor Moraru că banii pentru apă sunt exclusiv pentru apă şi are termen un an de zile să facă apa din Slobozia potabilă. Se tot joacă cu milioanele de lei ca şi când sunt banii lui. Nu vrem ca fondurile aprobate de Consiliul Judeţean Ialomiţa să ajungă în puşculiţa de partid a PSD, cum au ajuns şi ceilalţi. Nu mai vreau să văd oamenii pe stradă cărând din greu damigene de apă de la magazine.”, explică preşedintele organizaţiei PNL Ialomiţa.

Parlamentarul este deranjat şi de sporurile uriaşe pe care persoanele din conducerea Consiliului Judeţean Ialomiţa le încasează pe perioada derulării proiectelor europene. Prime lunare de 20% din indemnizaţie, în condiţiile în care judeţul Ialomiţa este pe ultimele locuri din ţară ca venituri dar pe primele ca nivel de sărăcie.

„Ialomiţa este pe ultimul loc la absorbţia fondurilor europene, are un procent insignifiant, dar şefii instituţiei îşi iau 20% spor lunar la salarii. Responsabilitatea preşedintelui Victor Moraru este zero în derularea acestor proiecte, este necolegial pentru cei din subordine care fac munca brută în proiecte. Bani necuveniţi primesc şi cei doi vicepreşedinţi, probabil pentru că-i iau scamele de pe haine pe la chermezele publice pe unde participă.”, comentează acid Tinel Gheorghe.

„Să vă faceţi cavouri în parcarea subterană!”

Nici proiectul de amenajare la costuri exorbitante a unui cimitir în municipiul Slobozia nu a scăpat de criticile liderului judeţean PNL. „Nu înţeleg de ce Dumnezeului ne trebuie cimitir de 3,5 – 4 milioane de euro? Vrea Victor Moraru să se îngroape într-un cavou de aur? Oricum din punct de vedere politic el nu mai contează. Oamenii ăştia sunt rupţi de realitate, suntem nebuni, cum să dai atâţia bani? Este incredibil, am impresia că este o gaşcă de combinagii pe bani publici în cimitirul de lux.”

Ca să rămână în subiect, parlamentarul PNL a oferit tandemului Moraru – Mocioniu o soluţie morbidă pentru parcarea subterană din centrul municipiului care nu are acces auto.

„Dacă vă trebuie ceva cu adevărat, şi tu Victor Moraru, şi tu Adrian Mocioniu, vă puteţi face câte un cavou în parcarea subterană, că tot aţi îngropat judeţul Ialomiţa şi municipiul Slobozia!”, a recomandat Tinel Gheorghe.

 

 

 

Articolul precedentIalomița a primit doar 1,84% din banii alocați pentru PNDL 2
Articolul următorDaea dezinformează parlamentarii în scandalul subvențiilor pentru tomate deturnate de mafia siciliană