În duminica Floriilor, 4 șoferi au fost depistați în flagrant de polițiștii de la rutieră conducând autoturisme pe drumurile publice din județul Ialomița, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice și alți 2 conductori auto depisați în trafic, fără a avea permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule

 Astfel, un bărbat în vârstă de 28 de ani, din comuna Rădulești, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, a intrat cu mașina în gardul unui imobil. Șoferul avea o alcoolemie  de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma  verificărilor a reieșit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Alți trei  bărbați, cu vârste cuprinse între 35 și 55 de ani, din municipiul Fetești au fost depistați de polițiști în timp ce conduceau autoturisme pe raza municipiului Fetești, deși se aflau sub influența băuturilor alcoolice. În urma testărilor cu aparatul Drager au rezultat valori de 0,45, 0.54 și 0,93mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, un minor în vârstă de 17 ani din Ograda și un tânăr de 22 de ani din comuna Grindu sunt cercetați de polițiști după ce au fost surprinși în timp ce conduceau autoturisme, pe raza localităților de domiciliu, fără a poseda permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă.

 

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentAmenzi după o înmormântare la Țăndărei
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 195. Oficialii UEFA caută tinichigiu