Buretele de vase este unul dintre acele obiecte la care nu ne gândim prea mult, deși sunt printre cele mai importante lucruri dintr-o bucătărie. Mai mult ca sigur că mulți dintre noi nu schimbă buretele de vase decât atunci când acesta este prea uzat, însă, potrivit experților, acest lucru este o greșeală! 

Potrivit părerilor experților, cel mai bine ar fi să schimbăm buretele de vase cam odată la o săptămână. Aceasta ar fi perioada în care acest obiect se menține îndeajuns de igienic pentru a putea fi folosit pe vasele de bucătărie. Însă, asta nu înseamnă că trebuie să aruncăm la gunoi vechiul burete.

Dimpotrivă, ce putem face este să îl folosim la curățarea diverselor alte suprafețe, cum ar fi toaleta, coșul de gunoi, ori chiar roțile mașinii, dacă suntem șoferi. Iar pentru a nu-l confunda cu noul burete, Click! vă sugerează un truc simplu: tăiați colțul buretelui! Nu veți avea probleme în a-l deosebi de cel nou, pe care îl folosiți la vase!

Articolul precedentFostul premier al Italiei și patron la AC Milan, Silvio Berluscoli a decedat luni dimineață
Articolul următorCum va arăta noul guvern condus de Marcel Ciolacu. Culisele negocierii pentru putere. Ce funcție primește Nicolae Ciucă la rotativă