Daniel Crunţeanu păstrează pentru Ialomiţa funcţia de secretar de stat în Ministerul Agriculturii.

Daniel Crunţeanu, consilier judeţean PSD, a fost numit secretar de stat în Ministerul Agriculturii. El îl înlocuieşte pe fostul secretar de stat Alexandru Potor, candidat PSD pe listele pentru alegerile parlamentare din 2016.

Daniel Crunţeanu este din această săptămână secretar de stat în Ministerul Agriculturii. Decizia a fost luată în cadrul Guvernului României şi a fost publicată în Monitorul Oficial al României. Ministerul are astfel cinci secretari de stat care să-l spijine în activitate pe ministrul Petre Daea.

Daniel Crunţeanu a fost în ultimii doi ani director general adjunct active fizice şi plăţi directe în cadrul Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale.

El a asigurat coordonarea desfăşurării activităţilor direcţiilor din subordine şi a indeplinit atribuţiuni legate de lichidarea şi ordonanţarea cheltuieilor efectuate din bugetul FEADR şi prin Programele implementate de AFIR.

Numirea lui Daniel Crunţeanu vine ca urmare a demisiei din funcţia de secretar de stat depusă în decembrie de Alexandru Potor, coleg în PSD Ialomiţa cu noul secretar de stat.

Funcţia fusese primită de organizaţia judeţeană ca urmare a rezultatelor politice foarte bune avute la alegerile locale şi parlamentare din 2016.

 

Articolul precedentMarian Neacşu, fostul şef PSD Ialomiţa, este acum şef de campanie la Pro România
Articolul următorSediul PSD Ţăndărei blocat cu un lacăt pentru o datorie strânsă în şase luni