Liderul USR Dan Barna, a declarat marți, după respingerea moțiuni de cenzură că ”nimeni nu mai vrea să facă parte din istoria pe care o construiește PSD”.
 
”Spre deosebire de semnatarii exercițiului de demagogie ipocrită de azi, noi încercăm să facem țara asta mai bună. Am promis că vom construi infrastructură, construim infrastructură. Am promis că vom face spitale, am început să face spitale și le veți vedea la finalul acestei guvernări. Am promis o justiție curată, avem o justiție curată și vom consfinți asta în lege până la finalul anului. Am promis că vom fi cinstiți cu bugetul și posibilitățile țării și asta facem.
Construim pas cu pas, lege cu lege și om cu om, o Românie care nu îi place PSD-ului. O Românie onestă, dezvoltată și așezată pe baze durabile.
Iar spectacolul disperării voastre e înduioșător, dar nu o să ne oprească din drum. Nu sunt eu cel care să vă dea sfaturi, dar dacă o țineți așa, până și copiii au să vadă într-o zi că sunteți un partid al subdezvoltării și sărăciei. Un partid al trecutului. Pe axa Iliescu-Dragnea-Ciolacu încercați de 30 de ani să puneți frână României.
Nimeni nu mai vrea să facă parte din istoria pe care o construiești PSD. E plină de necazuri, sărăcie și ipocriți.
Și poate atunci o să începeti să construiți ceva. Până acum n-ați făcut decât să distrugeți. Dar ne-a rămas speranța și în baza ei construim azi. Oricât de mult vă enervează asta pe voi.
Planul acestui Guvern și al coaliției este de a implementa niște reforme pe termen lung, niște reforme robuste pentru România, o schimbare pe care PSD nu a putut să o dea românilor, cum am văzut de atâtea ori”, a declarat Dan Barna.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentAu pus în pericol circulația pe drumurile publice
Articolul următorMoțiunea de cenzură a picat, Guvernul rămâne în funcție