Vremea în data de 25 aprilie se menține ploioasă. Temperaturile vor continua să scadă în zilele următoare și în ciuda unei ușoare încălziri în weekend, ploile tot își vor face apariția în anumite zone.

Iată ce spune Alina Șerban, meteorologul ANM:

„Vorbim de o vreme instabilă cu ploi în aproape toată țară.Vom avea și averse însoțite de descărcări electrice în această după amiază, în consecință și cantiatile de apă vor fi însemnate, 25 de l pe metru pătrat, în zonele montane chiar peste 30 de l. E posibil să apară și grindină.

Vântul va avea viteze de 45-55 km pe ora, pe crestele montane chiar și precipitații sub formă de lapotiva și ninsoare. Astăzi o să resimțim o scădere a temperaturilor, mâine va continuă și vremea va deveni mai rece decât ar fi normal la această dată. Maxime de cel mult 17 grade.

Astăzi, în Capitală, se va răci ușor față de ieri, temperaturile vor atinge cel mult 17 grade, cerul va fi noros, trecător va plouă. Vom avea averse și poate chiar descărcări electrice. Mâine ne așteptăm tot la fenomene specifice instabilității termice. Ne așteptăm la o ameliorare de mâine încolo, poate o ameliorare și sub aspect termic spre weekend.

În momentul aceste sunt semnale de o ușoară încălzire în weekend, mai degrabă în partea de sud a teritoriului, maxime de 20 de grade, ploile își vor face apariția dar pe arii mai restrânse.”.

 
 
Articolul precedentCare sunt cele mai transparente administrații locale din România? Clasamentul la polul opus!
Articolul următorRestricții de circulație pe Autostrada A2