Se apropie 1 Decembrie, Ziua Națională a României, iar temperaturile sunt în scădere semnificativă, astfel că oamenii vor fi nevoiți să se îmbrace gros la paradele ce vor avea loc în București dar și în țară.

„Ne așteptăm că cel puțin în jumătatea de sud-est a țării să fie un cer mai mult noros și cu precipitații pe arii restrânse și slab cantitativ. Valorile termice se mențin în jurul celor normale pentru această perioadă. Precipitațiile vor fi în zonele joase de relief sub formă de ploaie, iar la munte la altitudini înalte vor fi sub formă de ninsoare. Maxime între 3 și 12 grade, minime între -4 și 5 grade.

În zona capitalei va fi multă nebulozitate, mâine spre dimineață înnorările își vor face simțită prezența și vor fi persistente și pe parcursul zilei de mâine. În același timp o probabilitate mare de ploaie. Ne așteptăm mâine la o maximă de 7-8 grade iar cea minimă va coborî ușor”, a declarat Oana Păduraru, meteorolog ANM.

Cum va fi vremea de 1 Decembrie

„Din datele pe care le avem, valorile termice rămân normale, cu o maximă în jurul a 5 grade. nimic neobișnuit pentru această perioada din an, vor fi destul de multe precipitații în majoritatea zonelor țării.”, a mai anunțat meteorologul.

Articolul precedentPersoanele vulnerabile vor primi 1.400 de lei pentru plata facturilor la energie și vouchere sociale
Articolul următorA murit o actriță de legendă a României – A jucat în zeci de comedii