Vreme în general frumoasă sâmbătă. Va continua să se încălzească, urmând astfel a se înregistra temperaturi normale pentru această dată.

În regiunile vestice, nordice și centrale, vor fi înnorări temporare și mai ales după-amiaza și noaptea, pe suprafețe mici se vor semnala ploi de scurtă durată și posibil descărcări electrice.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare în prima parte a intervalului la munte, viteze mai mari urmând a se înregistra în zona înaltă a Carpaților Orientali, iar la intensități mai mici și în vest, nord și nord-est.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 21 și 27 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 9 și 16 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane.

Duminică în regiunile nordice, nord-estice și centrale, precum și la munte, temporar înnorările vor fi accentuate și mai ales din a doua parte a zilei vor fi perioade în care local se vor semnala averse și descărcări electrice.

Ploile vor avea și caracter torențial, iar pe suprafețe mici se vor acumula cantități de apă însemnate și vor fi posibile căderi de grindină.

În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu înnorări tempoare în a doua parte a intervalului, când doar izolat vor fi ploi de scurtă durată.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, în special în zona înaltă a Carpaților Orientali și în zona Munților Apuseni, unde va sufla cu peste 70 km/h, dar de scurtă durată și în timpul ploilor, când poate lua aspect de vijelie.

Temperaturile maxime se vor încadra duminică între 18 şi 31 de grade.

Cele minime vor fi cuprinse între 5 și 17 grade, ușor mai scăzute în depresiuni.

Articolul precedent455 de cazuri noi de persoane infectate cu coronavirus. Numărul pacienților aflaţi la ATI, în scădere
Articolul următorBiciclist de 90 de ani spulberat de o autoutilitară