Polițiștii ialomițeni au emis în ultimele 24 de ore, trei ordine de protecție provizorii, pe numele a trei bărbați violenți , cu vârste cuprinse între 24 și 64 de ani.    

În primul caz, la data de 6 august, Poliţia Municipiului Slobozia a fost sesizată de o femeie de 45 de ani, cu privire la faptul că ar fi fost agresată de concubin. Polițiștii au stabilit că bărbatul de 46 de ani, din comuna Buiești, ar fi lovit-o pe femeie în zona feței pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, în timp ce se aflau la domiciliul acesteia din municipiul Slobozia.

Câteva ore mai târziu, polițiștii din cadrul Secției 2 de Poliție Rurală Grivița au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de 30 de ani, din comuna Rovine, ar fi fost agresată de concubinul său, un bărbat de 24 de ani. În urma verificărilor s-a stabilit că între cei doi a izbucnit un conflict spontan în jurul orei 22:00, pe fondul geloziei şi al consumului de băuturi alcoolice, în urma căruia bărbatul ar fi lovit-o și amenințat-o pe femeie, fapt repetat și în urmă că două zile.

Tot seara trecută, o femeie de 84 de ani din Municipiul Slobozia a sesizat că fiul său, un bărbat de 64 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, ar fi lovit-o.

Pe numele bărbaților au fost emise ordine de protecție provizorii, pentru o perioadă de 5 zile, fiind de asemenea întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”.

Articolul precedentCreşte numărul cazurilor de violenţă domestică. Tre ordine de protecție provizorii emise de către polițiști
Articolul următorPrins cu mașina plină de lemne. Amenda usturătoare primită de şofer