Unirea Slobozia este noul lider din Liga 2, și grație golaverajului, după ce în etapa a 6-a s-a impus cu scorul de 4-2 în deplasare la CSC Dumbrăvița. 

Slobozia a avut ocazia să deschidă rapid scorul. În minutul 6, talentatul, Martinov l-a faultat în careu pe timișoreanul Golda. Constantin Toma a tras pe jos și l-a învins pe portarul Mikloș. Diferența a crescut după zece minute, Ionuț Dinu a marcat cu capul, după un corner. După aceste reușite din faze fixe, Unirea a marcat și pe construcție. În minutul 24, o minge venită din centrarea lui Afalna l-a lovit pe Călin Toma în față și s-a dus în poartă, surprinzându-l total pe portarul Mikloș. Peste cinci minute, Dumbrăvița a primit penalty pentru henț, iar Răzvan Ghinescu a redus diferența la 1-3. Din minutul 36, scorul a devenit însă 1-4, după golul marcat cu capul de Christ Afalna la un atac al Sloboziei.

Cu 13 puncte și golaveraj de 11-5, Unirea Slobozia e lider în Liga 2, devansând Poli Iași, Unirea Dej și Steaua, toate tot cu 13 puncte. 

”Am pregătit oarecum special jocul acesta. Nu era modelul nostru de joc. Am încercat să profităm mult de punctele mai puțin bune ale adversarului. Cred că prima repriză a fost total a noastră, iar în partea a doua adversarul a avut acțiuni destul de multe și periculoase la poarta noastră. Le-am gestionat binișor, să spunem așa, deși, de multe ori, adversarul a terminat cu șut la poartă acțiunea de atac, ceea ce nu prea mi-a plăcut. Dar la modul general, nu am decă să felicit jucătorii mei. După un drum așa de lung și cu un adversar foarte motivat și dezinvolt am făcut un joc bun. Am venit pentru cele trei puncte, obiectivul este realizat și atunci eu sunt mulțumit. Sunt lucruri în continuare de corectat sau de pus la punct la echipa noastră, dar fotbalul întotdeuana o să țină procesul acesta deschis. Așa am abordat și pregătit jocul acesta, cu presing în jumătatea adversă. Sigur, aveam și varianta a doua în caz de nu puteam sau nu ne ieșea, dar ne-a ieșit destul de bine”, a declarat antrenorul Sloboziei, Costel Enache.

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentCentrala nucleară de la Zaporojioe a fost OPRTIĂ complet. Populația din zonă, sfătuită să plece
Articolul următorGeorge Constantin Păunescu, reales în funcția de PREȘEDINTE al Uniunii Generale a Industriașilor din România – U.G.I.R.