Antrenorul Gheorghe Covaciu și jucătoarele de la HCM Slobozia nu au găsit soluția pentru a câștiga măcar un punct cu Corona Brașov.

HCM Slobozia se întoarce cu tolba goală și de la Brașov, deși a jucat foarte bine și a păstrat echilibrul până la finalul meciului.

HCM Slobozia și-a dorit măcar un punct din meciul cu Corona Brașov dar lipsa de concentrare de pe finalul partidei a înclinat balanța în favoarea formației de pe locul secund în Liga Florilor.

Gazdele au început în forță și după doar cinci minute de joc își procuraseră deja un avans de patru goluri pe tabelă.

Antrenorul Gheorghe Covaciu își trezește jucătoarele la realitate și acestea încep ca de atâtea ori în sezon greaua muncă a recuperării terenului pierdut.

Mult mai atente în apărare și cu acțiunile de atac făcute ca la antrenamentele, handbalistele de la HCM Slobozia au mers umăr la umăr și în minutul 24 reușesc chiar să preia conducerea, 12 – 11.

Corona Brașov simte că trebuie să se întrebuințeze serios dacă vrea trei puncte și la odihnă intră în avans, 14 – 12, cu o aruncare de la 7 metri ratată de Sorina Maria Tîrcă.

Finalul a fost ratat și HCM Slobozia nu ia punct

Partea secundă a stat sub semnul echilibrului, cu echipa gazdă mai mereu cu un pas – doi în fața adversarelor.

Cu șase minute înainte de final scorul era egal, 22 – 22, și HCM Slobozia spera la măcar un prim punct pe teren străin de la revenirea în Liga Florilor.

Nu avea să fie căci ultimul moment echilibrat s-a consumat cu două minunte înainte de final, la 24 – 23 pentru Corona Brașov.

Gazdele înscriu apoi două goluri la rând, HCM Slobozia ratează prin Ioana Georgescu și Corona câștigă meciul cu 26 – 23, mult mai greu decât și-ar fi închiput.

Corona Brașov: Tymoshenckova, Hosu, Popescu – Gomes (6), Ciuciulete (5), Bucur (2), Tîrcă (7), Pavicevic (5), Laslo (1), Neagu, Bazaliu, Lopătaru, Nolevska. Antrenor: Ion Crăciun.

HCM Slobozia: Polocoșer, Aron – Ilie (5), Vacariu (3), Toma (2), Georgescu (8), Ciolan (4), Ivan (1), Obedeanu, Sava. Antrenor: Gheorghe Covaciu.

Articolul precedentExclusiv Ludovic Orban: Președintele Casei de Pensii a intrat în concediu medical. Iresponsabil! Sunt întârzieri la calcularea pensiilor
Articolul următorAstăzi a început Postul Crăciunului: Creștinii spun că e mult mai costisitor față de anul trecut!