Copiii din Roşiori sunt aşteptaţi la „Şcoala după şcoală”

Primăria comunei Roşiori îi invită pe părinţi să-şi înscrie copiii la programul after-school. Ei vor primi o gustare şi două ore de sprijin în rezolvarea temelor şcolare.

„Este un proiect ce se va derula pe o perioadă de trei ani, un proiect deosebit de util pentru comunitate şi, în special, pentru copii. Ei vor socializa, vor învăţa lucruri noi şi vor aborda într-un mod deosebit programa şcolară. Încercăm să dăm o şansă elevilor din localitate şi îi invit pe părinţi să nu rateze această oportunitate.”, a lansat invitaţia Nicu Cristea, primarul comunei Roşiori.

Elevii de gimnaziu din comunitate sunt aşteptaţi joi, 6 septembrie, la Clubul Copiilor din comună pentru a se înscrie în ambiţiosul proiect comun al Fundaţiei World Vision şi Primăriei Roşiori. Părinţii trebuie să prezinte o copie de pe certificatul de naştere al copilului şi o copie de pe actul de identitate personal.

Copiii admişi în program vor rămâne două ore după finalizarea programului obişnuit pentru a primi o gustare şi pentru a fi ajutaţi să-şi facă temele date de învăţători şi profesori. Se va pune accent pe română şi matematică, mai ales în cazul elevilor de clasa a VIII-a pe care îi aşteaptă examenul de admitere la liceu.

 

 

 

 

 

Articolul precedentPesta porcină africană interzice „Ziua Porumbului”!
Articolul următorEchipa de handbal HCM Slobozia, şi retrogradată şi cu banii luaţi