Trei bărbați cu vârste cuprinse între 28 și 40 de ani, sunt cercetați de polițiști după ce au fost surprinși în timp ce conduceau autoturisme, pe raza municipiului Slobozia, orașului Amara și a comunei Vlădeni, fără a poseda permise de conducere, sau cu dreptul de a conduce suspendat. Totodată, unul dintre șoferi a refuzat prelevarea probelor biologice de sânge la o unitate medicală, după ce rezultatul etilotestului indicase o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt bărbat în vârstă de 27 de ani, din orașul Fierbinți Târg, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturisme pe raza comunei Maia, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul Drager a rezultat o valoare de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, pe raza comunei Cocora, polițiștii ialomițeni au identificat un conducător auto în vârstă de 26 de ani, din localitatea Cotorca, în timp ce conducea un autoturism având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice anulat.

În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă.

 

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentEdiție specială, cu Marinela Mititelu la Realitatea PLUS, de la ora 21:00
Articolul următorCulisele Statului Paralel: Cum a fost prădat patrimoniul Costineștiului de către foști șefi al BTT