Administrația Națională de Meteorologie a actualizat, marți, avertizările de vreme rea.
 
Codul galben de vijelii, a intrat în vigoare de la 10:30 și este valabilă până mâine, 5 aprilie, ora 14.00. În acest interval, vântul va avea intensificări temporare în Muntenia, Dobrogea și local în Oltenia și Moldova, unde rafalele vor depăși 55-65 km/h și pe arii restrânse 70-75 km/h. La munte, în Transilvania și local în Maramureș vor fi precipitații, predominant ninsori, temporar viscolite și se va depune strat de zăpadă. În același timp, este în vigoare și o alertă cod portocaliu de ninsori abundente, temporar viscolite și strat consistent de zăpadă.
Avertizarea Cod portocaliu este valabilă în intervalul 4 aprilie, ora 10.30 – 5 aprilie, ora 14.00 și sunt vizate, în zona montană, la altitudini de peste 1400 m, ninsori abundente, temporar viscolite și depuneri de strat consistent de zăpadă.

În București vremea va fi închisă și se va răci accentuat, începând de marți, ora 10.00, și până miercuri dimineață, ora 9.00. Temporar va mai ploua, iar vântul va avea intensificări, cu rafale de peste 55-65 km/h și trecător după-amiaza posibil de peste 70 km/h.

Articolul precedent Jandarmii ialomițeni, activități în instituții de învățământ
Articolul următorFinanțări nerambursabile pentru două proiecte în Țăndărei și Dridu