Conform Administrației Naționale de Meteorologie județele afectate sunt: Teleorman, Giurgiu, Călărași, Ialomița, Brăila, Constanța, Tulcea și municipiul București.

Interval de valabilitate: 30 noiembrie, ora 05:00 – 30 noiembrie, ora 20:00 Fenomene vizate: ninsori moderate cantitativ, strat de zăpadă.

În  sudul și estul Munteniei și în cea mai mare parte a Dobrogei treptat vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă. Cantitățile de precipitații vor depăși, pe arii restrânse 15…20 l/mp. Spre seară aria ninsorilor se va restrânge către Dobrogea, unde temporar vântul va avea unele intensificări, cu viteze de 40…45 km/h, pe alocuri viscolind ninsoarea.

Precipitații slabe, sub formă de ninsoare se vor semnala în sud-estul Olteniei, sudul Moldovei și în restul Munteniei. Pe litoral vor fi precipitații mixte, iar în noaptea de luni spre marți vor predomina ninsorile.

   Vremea se va menține deosebit de rece în prima parte a săptămânii, mai ales pe parcursul nopților și dimineților               

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

Articolul precedentFOTO| Accident spectaculos în Ialomița. Un șofer a scăpat ca prin minune după ce s-a răsturnat cu mașina
Articolul următorBilanț coronavirus 29 noiembrie: 5.554 de cazuri noi și 148 de decese