Un tânăr de 20 de ani este cercetat penal după ce a fost prins pe raza municipiului Slobozia, fără permis de conducere, la volanul unui autoturism radiat din circulație și cu plăcuțe de înmatriculare false.

Seara trecută, în jurul orei 21:30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic, pentru control, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 20 de ani, din orașul Amara.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, a rezultat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Conducătorul auto a prezentat pentru autoturismul condus un certificat de înmatriculare provizoriu eliberat de autoritățile franceze, reieșind în urma verificărilor că pe teritoriul României este radiat din circulație din anul 2017.

De asemenea, a rezultat faptul că numărul de înmatriculare montat pe autovehicul este atribuit unui autoturism de altă marcă și cu altă serie de sașiu. 

 

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentÎncarcerat la Penitenciarul Slobozia pentru infracțiunii rutiere
Articolul următorCulisele statului paralel | C. P. Tăriceanu, premierul ”inimă zburdalnică”. Dezvăluiri despre bilețelul roz și evoluția sa politică