Caz șocant la Timișoara. 3 femei din Etiopia și 8 bărbați din Sudan au fost găsiți sechestrați într-un apartament. Una dintre femei a reușit să alerteze autoritățile de pe un telefon mobil găsit în apartament. Bărbatul a sechestrat grupul de migranți cu promisiunea că îi va duce în Germania contra unor sume de bani, relatează Realitatea PLUS. 

Polițiștii au salvat trei femei sechestrate de mai multe zile într-o casă din Timișoara de un bărbat. Detalii incredibile au ieșit la iveală în acest caz despre motivul privării de libertate și traficului de migranți.

La data de 26 mai 2023, polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale Timiș au salvat trei femei din Etiopia, cu vârste cuprinse între 25 și 35 de ani, care se aflau în pericol.

În fapt, la data de 25 mai 2023, în jurul orei 11:50, polițiștii timișoreni au fost sesizați prin apel 112 de o femeie, cetățean străin, cu privire la faptul că aceasta s-ar afla, împotriva voinței ei, într-o casă din municipiul Timișoara, în proximitatea unui service.

Ulterior, apelul telefonic s-a întrerupt fără a se mai putea lua legătura cu apelanta.

În cauză, polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale Timiș s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, de urgență fiind desfășurate activitățile specifice în vederea depistării femeii.

În urma investigațiilor efectuate, a fost identificat proprietarul telefonului mobil de pe care a fost efectuat apelul telefonic, respectiv un bărbat în vârstă de 28 ani, cetățean sudanez, iar la data de 26 mai 2023, acesta a fost depistat în dreptul unui bloc situat pe strada Gheorghe Lazăr din municipiul Timișoara, județul Timiș. 

Ulterior, bărbatul a condus polițiștii la un apartament de la etajul 10 al imobilului, în interiorul acestuia fiind găsite 3 femei din Etiopia, cu vârste cuprinse între 25 și 35 de ani și 8 bărbați, toți din Sudan, cu vârste cuprinse între 22 și 47 de ani.

Sursa: Realitatea de Timis

Articolul precedentPloaie torențială pe Autostrada Soarelui. Pericol de acvaplanare
Articolul următorMarius Nistor, replică acidă pentru Guvern: Politicienii noștri nu înțeleg. Să-și păstreze cardurile, nu suntem asistații nimănui!