Următoarea vacanță a elevilor este în februarie, timp de o săptămână, la decizia inspectoratelor școlare județene/al municipiului București, în perioada 6-26 februarie 2023. Există, însă, un calendar școlar pentru fiecare județ în parte, de unde elevii pot afla în ce perioadă au vacanţa din februarie la finalul modulului 3 de cursuri. 

În anul 2023, prima zi de cursuri a fost luni, 9 ianuarie, și aceasta deschide modulul 3 de cursuri. Concret, copiii de grădiniță, elevii și profesorii din Ilfov și Suceava au vacanță de schi între 6 și 10 februarie. 

Județele Argeș, Bihor, Bistrița-Năsăud, Călărași, Cluj, Dâmbovița, Gorj, Hunedoara, Teleorman și Prahova au ales vacanța de schi între zilele de 13 și 17 februarie 2023.

Județele care vor avea vacanță în 20-24 februarie sunt Alba, Arad, Bacău, Botoșani, Brașov, Brăila, Buzău, Caraș-Severin, Constanța, Covasna, Dolj, Galați, Giurgiu, Harghita, Ialomița, Iași, Mehedinți, Maramureș, Mureș, Neamț, Olt, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vâlcea, Vrancea.

De luni, 13 februarie, 20 sau 27 februarie 2023, elevii și profesorii se întorc la școală pentru modulul 4 care durează până pe 6 aprilie când, pentru două săptămâni, este vacanța de primăvară, în timpul căreia sunt sărbătorile pascale.

Urmăroarea vacanță va fi de vacanță: de vineri, 7 aprilie 2023, până marți, 18 aprilie 2023.

Articolul precedentFOTO Accident teribil în Ialomița. Două mașini făcute praf, doi oameni la spital
Articolul următorPrognoza meteo s-a modificat. Ce județe rămân sub Cod galben