Polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au oprit, pentru control, un autoturism care avea o deplasare sinuoasă

. La volanul autovehiculului a fost identificat un bărbat în vârstă de 46 de ani, din municipiul Urziceni, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date a reieșit că șoferul are dreptul de a conduce suspendat pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice. Având în vedere că bărbatul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul Drager care a indicat valoarea de 1,10 mg/l  alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fot condus de polițiști la Camera de Gardă a Spitalului Municipal Urziceni unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge.

Pe numele acestuia a fost întocmit un nou dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat” și „conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului”.

 

 

 

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentCulisele statului paralel, ora 18:00 – Tepro Iași, o altă privatizare eșuată în România post-decembristă
Articolul următor Sancțiuni pentru zeci de ialomițeni