Este anchetă la Cogealac, județul Constanța, unde un scandal uriaș s-a încheiat cu moartea unui bărbat din Tulcea. Din cauza unor neînțelegeri între doi vânzători de la piață, mai mulți bărbați au bătut un om cu bâtele până l-au omorât. 

Pănă în acest moment cinci persoane sunt audiate. În altercație au fost implicate nouă  persoane,  trei din Cogealac și șase  din județul Tulcea3

În imagininile surprinse se vede cum un bărbat încearcă să fugă, dar se împiedică și cade. Asta a fost șansa perfectă pentru agresori, care au tăbărât pe cel aflat pe jos cu bâte și l-au lovit de mai multe ori.  Ulterior, grupul atacatorilor a fugit cu o mașină.

Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbatul lovit cu bestialitate. Două persoane, una  cu traumatism cranio-cerebral și una cu traumatism toracic au fost transportate la Spitalul Județean Constnața,

Se pare că totul a început de la o neînțelegere între doi vânzători la aceeași piață. Astfel, un grup de trei indivizi l-a căutat pe unul dintre ei pentru a-i da o lecție, dar nu l-a găsit, așa că bătăușii au început să se lupte cu rudele acestuia.

Sursa: Realitatea de Constanta