Administrația Fondului pentru Mediu a anunțat amânarea programului casare autovehicule pentru anul viitor. 

„Administrația Fondului pentru Mediu intenționează să simplifice procedurile de accesare a proiectelor finanțate din Fondul pentru mediu prin descentralizarea unor programe, cu ajutorul primăriilor care se vor implica direct în analiza și implementarea proiectelor, așa cum este cazul Programului de casare a autovehiculelor uzate.  

În acest context, ghidul Programului privind casarea autovehiculelor uzate va suferi modificări, urmând ca sesiunea de lansare să aibă loc în prima parte a anului 2023.  

Perioada și modalitatea de depunere a cererilor de finanțare, însoțite de documentația aferentă, se vor stabili prin dispoziția președintelui AFM.” 

Înregistrările pentru participarea în program  vor fi păstrate în eventualitatea că procedura de la nivel național rămâne aceeași, în caz contrar ne vom adapta la condițiile stabilite prin noul Ghid de finanțare. 

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentBărbat cercetat pentru delapidare
Articolul următorCum a reușit Google să trimită alerte de CUTREMUR pe telefoanele mobile ale românilor fără să aibă date oficiale de la INFP – Tehnologia e fabuloasă