Întrucât condițiile meteorologice s-au îmbunătățit, azi, 12 februarie 2020, în jurul orei 10.00, s-au reluat căutările pe Brațul Borcea al Dunării, în zona localității Vlădeni, pentru cele două persoane dispărute în apele fluviului în data de 03.02.2020.

La locul intervenției s-a deplasat un echipaj cu o barcă pneumatică din cadrul Stației de Pompieri Fetești. La scurt timp după lansarea bărcii la apă, subofițerii au fost redirecționați pentru căutarea unei persoane de sex feminin cu vârsta de aproximativ 50 ani, care a fost văzută căzând în apă de pe podul din zona stației de taxare Fetești.

La locul solicitării au mai fost dislocate un echipaj cu o autospecială de stingere și un altul cu o barcă de salvare, precum și un echipaj medical aparținând substației Fetești a Serviciului Județean de Ambulanță Ialomiţa. La scurt timp de la debutul operațiunilor de căutare femeia a fost găsită, scoasă din apă și predată echipajului SAJ Ialomița pentru începerea manevrelor de resuscitare. Echipajul de salvatori a reluat căutările celor două persoane posibil înecate.

Articolul precedentComisia Europeană avertizează România să oprească tăierile ilegale de păduri!
Articolul următorNEWS ALERT – Primul român infectat cu coronavirus