Poliţiștii din Ialomița caută o femeie, de 35 ani, care a plecat de la domiciliu. Persoanele ce pot oferi informații care să conducă la depistarea acesteia, sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

 La data de 8 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Grivița au fost sesizaţi direct de către un bărbat din localitatea Miloșești, cu privire la faptul că seara trecută,  concubina sa, Stan Georgeta, de 35 de ani, a  plecat de la domiciliu și până în prezent nu a mai revenit.

Femeia are aproximativ 1,60 m înălțime, constituţie atletică, păr șaten, ochi căprui, față ovală, iar ca semn particular, un tatuaj pe umărul drept în formă de inimă.

La data dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu o geacă neagră, o pereche de pantaloni negri și o pereche de papuci de culoare albastră.

Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Inspectoratul de Poliție Județean Ialomița

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentBilanț coronavirus 9 iulie: 54 de cazuri noi, un singur deces
Articolul următorPreședintele Iohannis îl susține pe Florin Cîțu: „Premierul are tot dreptul să schimbe echipa când crede că lucrurile pot merge mai bine”