Un transport agabaritic se va desfășura în perioada 8 – 14 ianuarie, între Portul Constanța și Drăgășani, județul Vâlcea.

Potrivit Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), transportul cu depășiri se va deplasa pe traseul: Constanța Poarta 7 –  A4 – DN2A – Slobozia  –  DN21 – A2 – DN Centura București – A1 – Pitești – DN65 – Găneasa  (județul Ilfov) – DN64 – Drăgășani ( județul Vâlcea). Vehiculul transportă o presă.

Lățimea maximă a vehiculului este 5,15 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic.” Menționăm că, în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră,”au transmis reprezentanții CNADNR.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Articolul precedentStructura anului şcolar 2020-2021, în dezbatere publică
Articolul următorPolițiștii de investigare a criminalității economice efectuează 102 percheziții domiciliare, în 25 de județe și în București