Arma viitorului este deja în mâinile NATO. SUA echipează un avion cu un laser capabil să doboare rachete antiaeriene. 

LANCE este un laser de ultimă generație care va putea fi integrat chiar sub aripa aeronavei.

Până în prezent nu a mai fost scos pe piață niciun laser care să îndeplinească atât de bine cerințele minime și anume: spațiu, greutate și energie.

LANCE dispune și de un sistem care asigură orientarea laserului spre țintă, având capacitatea de a doborî chiar rachete antiaeriene.

Laserul capabil să doboare rachete antiaeriene a fost livrat către Laboratorul de Cercetare al Forțelor Aeriene SUA în luna februarie a acestui an. 

Reamintim că Rusia pregătește noi teste cu racheta Sarmat, supranumită SATAN 2, iar uzina care o asamblează este pregătită să asigure producţia în masă. Anunțul a fost făcut de Dmitri Rogozin, șeful Roscosmos și unul dintre persoanjele de frunte ale propagandei Kremlinului, cunoscut pentru declarațiile sale uneori halucinante.

Moscova a anunțat că racheta balistică intercontinentală supranumită Satan 2 poate transporta o încărcătură nucleară de până la 10 tone oriunde în lume, nu poate fi interceptată de niciun sistem de apărare existent și că are o rază de acțiune de 11.000 de km.

Articolul precedentBugetarii români, excursii de lux în SUA pe banii statului: cost exorbitant de 9.500 de dolari pentru o singură persoană
Articolul următorVIDEO Elicopter pilotat de un român, PRĂBUȘIT în mare, în Grecia – Doar o persoană a fost salvată!