Realizatoarea emisiunii CULISELE STATULUI PARALEL acuză compania Căile Ferate Române că a mințit în comunicatul oficial al evenimentelor din Teleorman, unde un tren de marfă și unul de călători au intrat în coliziune. CFR spune că nu a fost așa.

„Eu am fost cea care a zis că au mințit. Acum 2 ore am aflat că au mințit, dar atunci încă era valabil comunicatul celor de la CFR. Acela este un fals. Directorul AGIFER a confirmat, fără niciun dubiu, că este o ciocnire de trenuri. Ministrul Sorin Grindeanu a primit această informare despre accident încă de la 4 dimineața, pentru că în minister este un grup de comunicare care îl informează despre tot. Grindeanu a știut despre aceste eveniment de pe căile ferate, dar nu știu sigur dacă i s-a spus că a fost accident sau incident. Dacă Grindeanu a știut că e accident, iar CFR a mințit, este momentul să plece acasă. Este al nu știu câtelea eveniment dezastruos de la Ministerul Transporturilor în care Grindeanu e protejat.

CITEȘTE ȘI: Răsturnare de situație în incidentul feroviar din Teleorman: cele două trenuri s-ar fi CIOCNIT, de fapt!

Acum ies la iveală lipsa de responsabilitate și de investiții de la CFR. Grindeanu se laudă în fiecare săptămână cu investiții în infrastructură, dar ele sunt doar pe hârtie. Mai mult, condițiile în care își desfășoară activitatea angajații din domeniul feroviar sunt mizerabile. Sunt o grămadă de nereguli, exact la fel ca în scandalul Bîstroe. În realitate, pe transportul naval se întâmplă multe nereguli. Doamne ferește de un accident în transporturile aeriene. Sunt atât de multe nereguli la Ministerul Transporturilor, dar vedem că ministrul Sorin Grindeanu este apărat din toate părțile”, a declarat Anca Alexandrescu.

Articolul precedentRomânia Suverană. De ce nu se face nimic în privința cancerului din penitenciare?
Articolul următorSite-ul CFR Călători şi aplicaţia de cumpărare a biletelor nu funcţionează