FCSB a invitat Unirea Slobozia în capitală pentru un meci amical ce se va disputa miercuri la prânz.

Unirea Slobozia se va deplasa miercuri la Bucureşti pentru un meci amical cu echipa vicecampioană a României. Este o ocazie perfectă pentru tinerii fotbalişti ialomiţeni să simtă cum este să ai în faţă fotbalişti de top.

Amical de lux pentru echipa din liga a treia care este singura formaţie ce-i poate încurca socotelile la promovare Rapidului Bucureşti. La invitaţia clubului bucureştean, Unirea Slobozia va juca miercuri cu FCSB.

Unirea Slobozia este obligată să stea în etapa de campionat din weekend pentru că adversara CSO Bragadiru s-a retras încă din tur. Fotbaliştii lui Enache Costea rămân însă conectaţi la fotbal într-un meci de pregătire cu nimeni alta decât echipa vicecampioană FCSB, angrenată în bătălia pentru câştigarea campionatului cu CFR Cluj.

„Am fost contactaţi de oficialii FCSB şi invitaţi la Bucureşti pentru un meci amical programat miercuri la prânz. Nu puteam rata o asemenea ocazie de a evolua în faţa unor fotbalişti de prim rang din fotbalul românesc. Este o onoare dar şi o confirmare că la Unirea Slobozia se fac lucrurile în mod profesionist iar echipa joacă un fotbal de calitate.”, a confirmat managerul Ilie Lemnaru meciul din capitală.

Unirea Slobozia evoluează în a doua serie din liga a treia alături de echipa secundă a vicecampioanei FCSB iar la meciurile directe disputate în capitală au asistat şi oficialii echipei mari.

Mihai Stoica şi Nicolae Dică, antrenorul de atunci al echipei mari, au fost în urmă cu doi ani la meciul din campionat dintre FCSB II şi Unirea Slobozia.

În sezonul trecut, în primul „11” al echipei mici au intrat şi cinci fotbalişti de la prima echipă care au evoluat sub privirile antrenorului Nicolae Dică şi managerului MM Stoica. Unirea Slobozia a câştigat toate cele patru meciuri directe cu echipa secundă FCSB II în ultimii doi ani.

Trupa din Bărăgan nu este la primul amical de lux pe care-l susţine în faţa unei echipe angrenată în lupta pentru cucerirea trofeului de campion al României. În martie 2017 Unirea Slobozia a remizat la Ovidiu, scor 3 – 3, cu Viitorul Constanţa, formaţie ce avea să devină campioană două luni mai târziu.

Dacă se va repeta istoria de acum doi ani, cu siguranţă Unirea Slobozia poate intra pe lista de meciuri amicale ale formaţiilor din prima ligă ce aspiră la primul loc la finalul campionatului.

 

Articolul precedentConsiliul Județean acordă indemnizații de 2000 de lei pentru naștere
Articolul următorTe reproduci și câștigi. Un proiect de reproducere stimulată marca Victor Moraru!