Pe fondul numărului de cazuri de COVID 19 înregistrate, pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul coronavirus, sub autoritatea Instituției Prefectului – Județul Ialomița, în cursul zilei de ieri, 29 martie, 85 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița au intensificat verificările acționând în sistem integrat împreună cu jandarmi și polițiști locali, privind  respectarea normelor legale impuse de autorități în contextul situației actuale.

 

În urma acțiunilor de control, au fost verificate 54 societăți comerciale de pe raza județului Ialomița cu privire la respectarea recomandărilor/interdicțiilor pe timpul stării de alertă și au fost legitimate 935 de persoane. De asemenea, au fost verificate 20 de mijloace de transport persoane.

În contextul acțiunilor din ultimele 24 de ore, au fost aplicate în total 133 de  sancțiuni contravenționale cu valoare totală de 37.850  de lei, atât pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, cât și pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

 

IPJ Ialomița

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentBilanț coronavirus 30 martie. Cifre oficiale – 6.204 cazuri noi, 175 de decese. Un nou RECORD la ATI
Articolul următorLe-a dispărut cheful de petrecere după ce au fost amendați cu 8.000 de lei!