Peste 80 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate, în ultimele 24 de ore, ca urmare a abaterilor constatate în urma verificărilor efectuate pentru prevenirea și limitarea infectării cu virusul Covid-19 în județul Ialomița.

În cadrul activităților punctuale au fost verificate 950 de persoane, precum și 100 de autovehicule, dintre care 12 mijloace de transport în comun.

În cursul zilei de ieri, au fost verificate 92 de locaţii şi societăți comerciale, unde poliţiştii şi reprezentaţii celorlalte structuri cu care s-a acţionat în sistem integrat au transmis recomandări privind respectarea normelor de prevenire a infectării și combatere a răspândirii coronavirusului, a programului și modului de organizare.

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii ialomițeni au aplicat 82 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 10.500 de lei, după cum urmează:

-69 de sancţiuni, în valoare de 7.500 de lei, au fost aplicate ca urmare a nerespectării măsurilor de protecţie individuală;

-13 sancţiuni, în valoare de 3.000 de lei, persoanelor identificate că nu au respectat restricţiile privind deplasarea/libera circulaţie (în intervalul orar 22.00-05.00)

IPJ Ialomița

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentAvion MIG-21 de la baza militară din Câmpia Turzii prăbuşit într-un sat din judeţul Mureş! Pilotul s-a catapultat
Articolul următorSlobozia .Reținuți după ce au bătut un bărbat în plină stradă