Polițiștii au dat marți amenzi în valoare de 2500 de lei, după ce mai multe persoane au participat la o înmormântare în localitatea Bărbulești, județul Ialomița.

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Jilavele au constatat faptul că pe raza localităţii Bărbulești era în desfăşurare o înmormântare la care  participau, şi urmau să ia parte, un număr mare de persoane.

Având în vedere natura evenimentului, la faţa locului au acţionat poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Urziceni, luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Ialomița şi jandarmi ialomițeni, fiind limitat numărul de participanţi doar la aparţinători.

Poliţiştii au aplicat 10 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 2.500 de lei, conform legii privind unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19, dintre care o sancţiune a fost aplicată organizatorului, iar alte 9 sancţiuni au fost aplicate participanţilor, pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală (nerespectarea distanţării, purtarea necorespunzătoare sau nepurtarea măştii).

 

 

 

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentÎncarcerat la penitenciarul Slobozia pentru violență și violare de domiciliu
Articolul următorCâţi parlamentari au scos partidele, în fiecare judeţ