Unirea Slobozia a învins cu scorul 3-1 pe Viitorul Pandurii în etapa a 2-a a doua din play-out-tul Ligii a 2-a, pe teren propriu.

Mihai Lixandru a văzut roșu direct din postura ultimului apărător, care l-a faultat pe Sory Diarra și a lăsat Viitorul Pandurii în 10 oameni. Cu toate acestea, Viitorul Pandurii a marcat pentru 1-0 prin Alexandru Misarăș, în minutul 22. După pauză, lucrurile s-au schimbat pentru Unirea Slobozia, care a marcat de trei ori. Însă, Mihalcea a făcut nu mai puțin de trei schimbări după revenirea de la cabine. Gazdele au marcat prin Christ Afalna, minutele 63 și 80, și Mihăiță Năstase, minutul 87, și s-au impus cu 3-1.

”Sunt încă tensionat, trebuie să recunosc că dacă am fi continuat așa în ghinionul ăsta și în ratările astea imense… am riscat pe cartea atacului, pentru că un punct nu prea ne ajuta. Puteam să pierdem meciul, un meci pe care l-am început foarte bine, l-am făcut și mai ușor datorită catonașului roșu, dar băieții știau foarte exact calitatea individuală a adversarilor.

Nu știu dacă ne-a încurcat acel cartonaș roșu, dar ne-a pus în dificultate. Cartonaș roșu, ratări, tot jucul a fost un pic crispat și fără pic de responsabilitate în momentele cheie. Dar felicitări băieților că au reuit să revină. Am avut și noroc prin schimbările aduse, am câștigat un meci foarte important în economia acestui play-out. Felicit echipa oaspete pentru atitudinea pozitivă și baftă în cotinuare”, a declarat Adrian Mihalcea.

Unirea Slobozia a ajuns la 23 de puncte  dar se află tot pe poziția a 5-a în grupa B din clasamentul Ligii secunde.

În următoarea etapă, Unirea Slobozia va juca în deplasare la SCM Gloria Buzău, miercuri, 14 aprilie, de la ora 17:00.

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentFOTO Impact violent la Movilița. Două persoane rănite
Articolul următorTinerii români din diaspora pot obține finanțări de până la 50 000 de euro