Un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe marginea drumului. Din impact autoturismul a rupt țeava principală de alimentare cu gaze naturale și cutia de protecție a contorului de gaze.

În sprijinul persoanelor implicate în coliziune s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și o autospecială SMURD.

În urma evenimentului au rezultat două victime, un bărbat cu vârsta de 23 ani și o femeie cu vârsta de 19 ani, conștiente, neîncarcerate, cărora li s-a acordat primul ajutor medical de către echipajele medicale de la locul intervenției. După acordarea primului ajutor medical, ambele victime au refuzat transportul la spital.
Militarii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului până la sosirea unei echipe Distrigaz pentru oprirea alimentării cu gaz și remedierea defecțiunilor.

Articolul precedentArestări în dosarul „Volei Municipal Zalău”: Vasile și Daniela Coța, arestați preventiv pentru 30 de zile
Articolul următorPurtatul măștii și termoscanarea, OBLIGATORII de azi. Ordinul, publicat în Monitorul Oficial