O tânără de 23 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a votat cu un document de identitate anulat. Incidentul  a avut loc în localitatea ialomițeană Broșteni.

Poliţiştii din cadrul Secției  nr. 6 Poliție Rurală Ion Roată au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană şi-ar fi exercitat dreptul de vot, la secţia de votare din localitatea Broșteni, pe listele suplimentare, fără a avea acest drept.

Din verificările efectuate de poliţişti s-a stabilit că o tânără, de 23 de ani, şi-ar fi exercitat dreptul de vot, folosind un document de identitate anulat.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de fraudă la vot, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluţie legală prin unitatea de parchet competentă.

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentCOD PORTOCALIU de inundaţii pentru râuri din 8 judeţe şi o atenţionare COD GALBEN pentru râuri din 30 de judeţe
Articolul următorCulisele Statului Paralel – VIDEO – Interviu exclusiv cu Ovidiu Tender, dezvăluiri șoc – Totul despre relația cu Maior și Bica