656 de persoane legitimate, 333 de autoturisme controlate, 28 de sancțiuni contravenționale aplicate și 2980 de kilograme de legume ridicate de polițiști. Este bilanțul unei acțiuni  de prevenire a infracționalității stradale, riscului rutier precum și respectarea măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

La data de 13 august a.c., în intervalul orar 15:00 – 18:00, 52 de polițiști, poliţie rutieră, arme, explozivi şi substanţe periculoase, criminalitate economică și investigații criminale, cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale, 8 jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Ialomița, precum și 7 polițiști locali, au desfășurat o acțiune pe raza municipiului Slobozia.

Au fost controlate în trafic 333 de autovehicule și legitimate 656 de persoane.

De asemenea, au fost aplicate 28 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 8.500 de lei, fiind reținute 4 permise de conducere și retrase 3 certificate de înmatriculare.

Și polițiștii de investigare a criminalității economice au acționat în cadrul acțiunii pentru prevenirea și combaterea faptelor de evaziune fiscală și protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări servicii ilicite.

Cu ocazia efectuării unui filtru rutier pe DN 2A/E 60, la ieșire din municipiului Slobozia către Urziceni, a fost depistată în trafic o autoutilitară condusă de un bărbat care transporta fără documente de proveniență, cantitatea de 2.980 de kilograme de roșii, în valoare de 2.384 de lei, produsele alimentare perisabile fiind confiscate.

 

 

Articolul precedentAdormirea Maicii Domnului. Tradiții și superstiții de Sfânta Maria
Articolul următorScandal în familie. Ordin de protecție provizoriu și dosar penal