Nicolae Ciucă, președintele Partidului Național Liberal (PNL), a făcut o intervenție emoționantă în cadrul Biroului Politic Național (BPN) al partidului, după ce a vizitat localitatea Costache Negri din județul Galați, grav afectată de inundații. Conform unor surse politice, Ciucă a subliniat nevoia de implicare și solidaritate din partea membrilor și voluntarilor partidului în sprijinul comunităților lovite de această tragedie.

„Într-o carieră întreagă am fost de la executant până la responsabil de regiune. Dar ceea ce am văzut ieri la Costache Negri nu poate fi descris în cuvinte.

Vreau să mulțumesc filialei Galați, vreau să vă mulțumesc tuturor celor care au simțit fără să le spună nimeni că este nevoie de un gest de solidaritate. Prezența noastră acolo, a voluntarilor din partea PNL, în mod special a tinerilor liberali este un exemplu de urmat și cred că putem face cumva să creștem participarea și să dăm consistență. Au fost și deplasări de echipamente și utilaje care ajută la îndepărterea mâlului de acolo.

 
 

Oamenii sunt disperați, localnicii sunt oameni în vârstă. Aseară erau efectiv epuizați. Casele lor sunt goale, sunt oameni care și-au pierdut agoniseala de o viață, este o situație la limita disperării. Cred că putem prin structurile noastre – prin filiale, TNL, OFL, organizația oamenilor de afaceri, să ajutăm. Oamenilor nu le-a venit să creada când au văzut că am venit să îi ajutăm. Au crezut că am venit doar să vorbim cu ei. Orice gest contează!

N-ar fi rău să existe o platformă de colectare a datelor pt a nu ne dubla atunci când facem donații pentru cei de acolo.

 
 

Să dăm dovadă că suntem un partid care dă dovadă că înțelege disperarea oamenilor aflați într-o astfel de situație”, a spus Nicolae Ciucă.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentGEORGE SIMION, INTERVIU EXPLOZIV PENTRU ”TU DECIZI!”, CU ANA MARIA PĂCURARU, LA REALITATEA.NET. KREMLIN SAU CASA ALBĂ, BIȘNIȚĂ SAU COMERȚ? – VIDEO
Articolul următorTĂNASE STAMULE (PNL): GEOANĂ NE SPUNE TRANSPARENT CĂ VREA SĂ NE CREASCĂ TAXELE!