Echipajele mixte au verificat zonele aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, din județul Ialomița, în contextul stării de alertă și pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

Au participat 125 de polițiști, jandarmi, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, Direcției de Sănătate Publică şi cei de la Protecția Consumatorului.

În ultimele 24 de ore  au efectuat controale la 56 de societăți comerciale, fiind aplicate 73 de sancțiuni contravenționale atât pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială, cât și pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală sau fapte de natură economică,  în valoare totală de peste 13.400 de lei.

„Facem apel la cetățeni să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viața, dar și pentru a-i proteja pe cei din jur”, transmit polițiștii ialomițeni.

Articolul precedentBilanț coronavirus 11 iulie: 698 de cazuri noi și 24 de decese
Articolul următorRaluca Turcan – Ce se întâmplă cu școala din toamnă: „Predarea online trebuie să devină o obișnuință”